Kako rezervirati?

  1. Smještajnu jedinicu koja će najviše zadovoljavati Vaše želje i potrebe možete odabrati služeći se nekom od ponuđenih mogućnosti pretraživanja naših stranica.
  2. Dok budete pretraživali naše stranice, uz svaki objekt koji privuče Vašu pažnju, možete kliknuti na dugme "uži izbor". Klikom na spomenuto dugme odabrani objekt se pohranjuje u virtualnu bazu podataka (favorites) koju Vi formirate, a koja sadržava samo one objekte koji najviše udovoljavaju Vašim kriterijima.
  3. Nakon što ste formirali svoj uži izbor, napravite kompletan i detaljan pregled odabranih objekata klikom na link "pregled mog izbora". Sistematski i usporedni prikaz odabranih smještajnih jedinica će Vam uvelike pomoći da s lakoćom pronađete objekt koji najviše udovoljava Vašim kriterijima.
  4. Nakon konačnog odabira, potrebno je izvršiti prijavu Vašeg interesa za određenim objektom ispunjajući formular za rezervacijom. Kako bi daljnja obrada Vašeg zahtjeva uopće bila moguća, bitno je da u tražena polja unesete sve informacije koje se od Vas traže.
  5. Odmah po slanju ispunjenog formulara za rezervacijom, na ekranu će Vam se učitati automatski generirana kalkulacija sa svim stavkama i pripadajućim troškovima, te iznosom koji treba uplatiti za rezervaciju prijavljene smještajne jedinice. Pri izlistu kalkulacije ponuditi će Vam se dvije mogućnosti; odustanak od prijave ili potvrda rezervacije.
  6. Ukoliko se odlučite za potvrdu rezervacije ispunjeni formular će stići u našu službu prodaje. Odmah po primitku formulara za rezervacijom naše osoblje će kontaktirati vlasnika prijavljene smještajne jedinice kako bi, prije konačnog slanja predračuna, provjerili da li stanje na internetu odgovara stvarnosti, odnosno da li je prijavljena rezervacija uopće moguća.
    Odmah po odobrenju zaprimljenog zahtjeva za rezervacijom na Vašu e-mail adresu ili fax uređaj šaljemo konačni predračun. U samom predračunu će svi troškovi biti sasvim jasno izraženi, kao i iznos koji trebate uplatiti za potvrdu rezervacije. Samo plaćanje će biti izvršeno sukladno načinu i dinamici plaćanja objavljenoj na našim stranicama.
  7. Za konačnu potvrdu odaslane prijave potrebno je izvršiti uplatu rezervacije i to u roku 24 sata po primitku konačnog predračuna. Prekoračenje navedenog roka od strane gosta može rezultirati overbooking-om, za koji agencija ne snosi odgovornost, no obvezuje se ponuditi gostu zamjenski smještaj iste kvalitete.
  8. Odmah po izvršenoj uplati potrebno je obavijest o tome proslijediti mailom ( Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript ) ili faxom (++ 385 21 321 566) agenciji. Nakon provjere izvršene uplate, odnosno autorizacije Vaše kreditne kartice, e-mailom ćemo Vam proslijediti sve potrebne informacije o vlasniku i adresi rezerviranog objekta. Zaprimljeni voucher ujedno je i Vaš  dokaz da ste si za predstojeće ljeto osigurali smještaj na Jadranu.
 
Secure server   Vakance travel agency
 Hrvatska turisticka zajednica Udruga putnickih agencija