Online placanje rezervacije kreditnom karticom

Proces plaćanja avansa za rezervaciju

Nakon što odaberete odgovarajući smještaj i ispunite formular (ili nam pošaljete mail), šaljemo vam konačnu kalkulaciju cijene na Vašu email adresu (Pogledajte kako rezervirati  i dinamiku plaćanja)

Kalkulacija sadrži sve troškove uključujući i iznos akontacije za rezervaciju.
 
U istome emailu , je takodjer i link prema secure serveru, gdje možete popuniti podatke o svojoj kreditnoj kartici i tako odmah završiti proces rezervacije. Nakon što su podaci upisani vidjećete potvrdu na Vašem ekranu i dobiti email potvrde.

Napomena: Ako se ipak odlučite na konvencionalni način plaćanja bankovnom uplatom, možete to učiniti na osnovu predračuna koji će te dobiti u emailu (Pogledajte načine plaćanja)

Sigurnost

 Online plaćanje akontacije kreditnom karticom je najbrži i najlakši način za rezervaciju smještaja. Sve transakcije i podaci su osigurani i zaštićeni SSL certifikatom preko našeg pružatelja usluge firme Webteh. "Comodo" certifikat o sigurnosti je garancija da su poslani podaci potpuno sigurni. Webteh će teretiti Vašu karticu za iznos akontacije i prebaciti ga na naš račun.

 Napominjemo da su svi Vaši podaci - zaštićeni sigurnosnim serverom i putuju do nas softverskom enkripcijom. Enkripcija pretvara znakove (slova i brojeve) u bit kodove i na taj naćin se sigurno prenose Internetom.

Turistička agencija "Vakance" pridaje najveću moguću važnost sigurnosti, tako da posebno vodimo računa da su podaci prikupljeni od Vas sigurni i zaštićeni od gubitka, promjene, neautoriziranog pristupa, ili bilo kakvog drugog oblika zlouporabe. (Pogledajte zaštitu privatnosti.)

Valuta plaćanja

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim Kunama (HRK). Iznos za koji će vaša kreditna kartica biti terećena se dobiva konverzijom cijene iz EUR u HRK (Hrvatske Kune) prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke.

Kreditne kartice

Prihvaćamo Master Card, Visu i American Express kartice.
amexmaster
 
Secure server   Vakance travel agency
 Hrvatska turisticka zajednica Udruga putnickih agencija